Skip to main content
What Els goldsmithing

What is Els?

Echt Els? Dat is een sieraad dat zich kenmerkt door een duidelijk lijnenspel en geometrische vormen. Het oogt simpel, maar het ontwerp is doordacht en eigen. Het is anders dan anders, en toch heel gewoon!

Lees meer
Waardevol en draagbaar

Gedurfd en
gedreven,
wat anders?

Ga je niet voor standaard en wil je een speciaal sieraad met hoge kwaliteit? Dan zit je goed bij What Els. Els maakt geen standaardwerk, maar zet jouw verhaal om naar het ontwerp voor een uniek sieraad. Een waardevol en draagbaar ontwerp dat je elke dag weer met een goed gevoel bij je draagt. Niet ‘mainstream’ of doorsnee, maar gedurfd en gedreven.

Lees meer
Waardevol en draagbaar

Els, wie anders?

Els maakt persoonlijke sieraden waarmee ze recht wil doen aan jouw gevoel. De ontwerpen van Els zijn een vertaling van jouw verhaal naar een mooi en heel eigen sieraad. Els luistert goed en voelt mee: ‘Ik laat me raken door jouw verhaal. Met jouw persoonlijke input, soms in een paar woorden, soms een heel verhaal, ga ik op zoek naar betekenis en zet dat om in een ontwerp. Ik wil graag dat mijn klanten trots zijn op hun sieraad en het ook echt dragen, liefst dagelijks’.

NYMA makersplaats unit 1.04
Winselingseweg 16
6541AK Nijmegen

info@what-els.com
06 20 02 95 48