Skip to main content
What Els goldsmithing

What Els is
custom made

Een persoonlijk sieraad laat je niet zomaar maken, daar hoort een verhaal bij. Dat verhaal is jouw verhaal en dat is het begin van een prachtig en waardevol sieraad dat je niet meer af wilt doen.

Kijkje in het Atelier
Vertrouw en verwonder

Verlovingsringen
en trouwringen

Verlovingsringen weerspiegelen de liefde die jullie voor elkaar hebben. Natuurlijk wil ik graag horen wat het idee is en wat jullie mooi vinden. Met een persoonlijk verhaal over de liefde, de contrasten en de kleine onderlinge grapjes ga ik aan de slag met een ontwerp. Om mijn ideeën over te brengen maak ik vaak gebruik van tekeningen, zodat het ook voor jullie zichtbaar wordt. Ook tijdens het maakproces laat ik je meekijken met de voortgang om er zeker van de zijn dat het passend is en naar verwachting. Voor zo’n dierbaar sieraad is het volgen van het proces onmisbaar.

Verlovingsringen
Waardevol en draagbaar

Rouwsieraden

Ook bij de minder leuke momenten in het leven past een sieraad. Een persoonlijk sieraad draagt een herinnering met zich mee. Het is een gevoel van verbondenheid, ook al ervaar je een groot verlies. Het dragen van een rouwsieraad kan troost geven. Samen gaan we ervoor zitten om deze emotie om te zetten naar een passend sieraad.

Rouwsieraden
Kwaliteit en duurzaamheid

Een persoonlijk
sieraad in
jouw stijl

Wil je een verfijnd sieraad of wil je juist flink uitpakken? Alles kan. Jij en jouw budget bepalen de mogelijkheden. Het ontwerp maak ik speciaal voor jou. We gaan op zoek naar wat bij jou past, naar wat jouw verhaal het beste uitbeeldt, stoer of sjiek. Gewoon jezelf zijn, dat geeft genoeg inspiratie voor een heel eigen sieraad.

Neem contact op

NYMA makersplaats unit 1.04
Winselingseweg 16
6541AK Nijmegen

info@what-els.com
06 20 02 95 48