Skip to main content
Teder en liefdevol

TENDER, LOVE
AND CARE

Lief zijn voor jezelf, maar óók voor je sieraden. Dat is Tender, Love and Care en dat is super belangrijk. Mijn sieraden zijn van hoge kwaliteit, maar zijn ook vaak delicaat. Behandel ze dus met zorg. Daarom hier wat tips en tricks om je juwelen langdurig mooi te houden.

Daarbij krijg je ook wat sizing-tools om de goede maat te bepalen als je niet zomaar langs kan komen of iemand wilt verrassen.

Behandelen
Reinigen en schoonmaken

hoe je sieraden
te behandelen

Let op: over het algemeen kunnen veel edelstenen tegen bepaalde chemicalien. maar zeer zeker niet alle. Wees er zeker van dat je edelsteen hier tegen kan!

Zie je dat je sieraad vies geworden is, neem een kopje met warm water en een oude zachte tandenborstel. Doe een heel klein scheutje Ammoniak in het kopje en een druppeltje Dreft. Roer het zodat het in het water opgelost is. Leg je sieraad een aantal minuten in het kopje. Haal het sieraad eruit en probeer er met de tandenborstel overal tussen te borstelen. Spoel hem af met lauwwarm water en droog hem met een zachte doek.

Klik hier om de lijst te zien met edelstenen waar je voorzichtig mee moet zijn.

Ringmaten
Kwaliteit en verzorging

Jaarlijkse
controle

Als je grotere edelstenen in je sieraad verwerkt hebt is het belangrijk om de steen elk jaar even te laten checken. Zit hij nog goed vast en zijn de pootjes niet teveel afgesleten? Maak van tevoren even een check-up afspraak en ik kijk je sieraad even na. Als de steen los is gaan zitten mag je je sieraad achterlaten zodat ik hem weer goed vast kan zetten.

Neem contact op

RINGMATEN

NYMA makersplaats unit 1.04
Winselingseweg 16
6541AK Nijmegen

info@what-els.com
06 20 02 95 48